• заложничка драма

Заложничка драма во француски затвор: Затвореник киднапирал двајца чувари

Заложничката драмаа е во тек во еден затвор во северозападна Франција, откако еден затвореник зеде двајца чувари како заложници. Според француската телевизија БФМТВ, станува збор за затвореник кој е осуден на доживотен затвор за силување и убиство. Еден од чуварите имал повреда на окото. Еден од двајцата чувари беше ослободен, објави БФМТВ, повикувајќи се на …

Заложничка драма во француски затвор: Затвореник киднапирал двајца чувари Read More »