• закуска

Медитерански брускети: Брза ужина за целото семејтво

Совршените брускети се тенки и крцкави, мирисаат на маслиново масло, домати и ароматични билки. Без разлика за какви зачини ќе се одлучите да ставите на нив, тајната состојка е изборот на квалитетно сирење. Одлична закуска доколку очекувате гости, а притоа немате доволно време за подготовка на мезе. Во нив може да уживате во текот на …

Медитерански брускети: Брза ужина за целото семејтво Read More »