Сè уште не е познат мотивот на пилотот да лета над Солунска Глава

Од Комитетот за истраги на воздухопловни несреќи и инциденти по падот на малиот авион пред два дена во кој леташе семејство на бугарски бизнисмен, на денешната прес-конференција истакнаа дека нема да дозволат истрагата да отиде во погрешен правец. Георги, Гергана, Билјана и Калина Бошнакови се четирите жртви во авионската несреќа кај Солунска Глава пред два …

Сè уште не е познат мотивот на пилотот да лета над Солунска Глава Read More »