Од главна фаца во скопскиот ноќен живот до полициска кариера | Владимир Ристов: Ме викаат Камењар од дете – во маалските „војни“ бев најпрецизен со камен, не биваше да ме викаат „писмејкер“

„Нови дечки“ веќе се „стари“, но доколку не се сеќавате на нив, вие сте сигурно многу млади. Еден од нив, на скопјани им е познат и по дискотеките и скопските клубови каде беше сопственик или менаџер. И сè што е познато за сите, не е наша тема на интерес, па затоа со Владимир Ристов – …

Од главна фаца во скопскиот ноќен живот до полициска кариера | Владимир Ристов: Ме викаат Камењар од дете – во маалските „војни“ бев најпрецизен со камен, не биваше да ме викаат „писмејкер“ Read More »