• владика агатангел

Јанакиески за „Насилство во Центар“: На многу судења сум, немам време за завршни зборови!

Рочиштето за делото „Насилство во Општина Центар“ продолжува на 24 месецов со завршни зборови на обвинителството. И покрај понудата на судијата Душан Јосифов, обвинителот Гаврил Бубевски денеска да ги презентира завршните зборови, тој побара друг датум со образложение дека се прибавени нови материјални докази од страна на одбраната и затоа не бил подготвен. Судот прифати …

Јанакиески за „Насилство во Центар“: На многу судења сум, немам време за завршни зборови! Read More »