Ципрас: Владата на Мицотакис ужива во летните викенди со 13.000 мртви во земјата

Владата на Мицотакис не само што се покажува неспособна да управува со ваква критична ситуација, туку е и опасна, опасна бидејќи ги става идеологиите, интересите, профитот над животот на луѓето, порача лидерот на СИРИЗА Алексис Ципрас од Солун и истакна дека ситуацијата е сериозна и не смеат да ѝ дозволат на актуелната Влада да го …

Ципрас: Владата на Мицотакис ужива во летните викенди со 13.000 мртви во земјата Read More »