• вкусни

Нема да им одолеете: Вкусни десерти што мора барем еднаш да ги подготвите

Колку и да се грижите за здравата исхрана и избегнувате слатки, сепак воред е повремено да си дозволитеод овие „слатки гревови“. Десертите неги проценувајте врз основа на тоа колку се убави на изглед или колку се тешки за подготовка, туку дали можете да им одолеете по првиот залак и да не посегнете по втор, трет …

Нема да им одолеете: Вкусни десерти што мора барем еднаш да ги подготвите Read More »