• витамини

Запомнете го овој трик! Како да не ги уништите витамините во брокулата при готвење

Брокулата е задолжителен дел од менито, не само за поддржувачите на здравата исхрана, туку и за сите други. Овој зеленчук е популарен со својата ниска калорична содржина и е доста хранлив и здрав. Како и повеќето овошја и зеленчуци што ги купуваме, така и за брокулата е важно како ја чуваме, за да остане свежа …

Запомнете го овој трик! Како да не ги уништите витамините во брокулата при готвење Read More »