• „Virgin Galactic“

Eштон Качер се откажа од патувањето во вселената: Го премислила неговата сопруга Мила Кунис

Мила Кунис не била среќна кога сопругот ѝ рекол дека сака да лета во вселената.  Имено, Ештон Качер за „Cheddar News“ во четвртокот изјави дека купил билет за следниот лет на милијардерот Ричард Брансон, „Virgin Galactic“ и дека бил подготвен за патување во вселената – сè додека неговата сопруга Мила Кунис не „вмешала прсти“.   …

Eштон Качер се откажа од патувањето во вселената: Го премислила неговата сопруга Мила Кунис Read More »