Вилијам Шетнер ќе биде најстариот човек кој ќе лета во вселената

Вистинскиот Капетан Кирк ќе оди во вселената – и ќе биде најстариот жител на планетата Земја кој ќе лета надвор во вселената. 90-годишниот легендарен актер Вилијам Шетнер ќе му се придружи на Џеф Безос на вториот цивилен лет во вселената на 12 октомври. Актерот, кој ја одглуми легендарната улога на Капетан Џејмс Кирк во ТВ …

Вилијам Шетнер ќе биде најстариот човек кој ќе лета во вселената Read More »