• викторија бекам

ФОТО | Викторија Бекам објави фотографија од голиот задник на Дејвид, жените паѓаат во несвест

Поранешната членка на „Спајс грлс“ Викторија и славниот фудбалер Дејвид Бекам се во брак 22 години и строго ја чуваат својата интимност од очите на јавноста. Иако се многу активни на социјалните мрежи, модната дизајнерка води сметка за својот имиџ, а нејзината последна објава изненади голем број нејзини следбеници. Викторија, и покрај тоа што важи …

ФОТО | Викторија Бекам објави фотографија од голиот задник на Дејвид, жените паѓаат во несвест Read More »