• версаче

ВИДЕО+ФОТО | Кејт Мос и нејзината ќерка Лила заедно на модната писта на „Fendi X Versace“

Мајката и ќерка Кејт и Лила Мос зачекорија заедно на иста писта за време на специјалната ревија „Fendi X Versace“ која беше дел од Миланската Модна Недела. Во новата ера на манекенство каде дуото мајки-ќерки ги доминираат приказните во модниот свет, по серијата модни недели овој месец се појави нова ѕвезда.   View this post …

ВИДЕО+ФОТО | Кејт Мос и нејзината ќерка Лила заедно на модната писта на „Fendi X Versace“ Read More »