• венера

Венера во Девица: Поволна љубовна атмосфера за три хороскопски знаци

Венера влегува во знакот на Девицата овој месец и за овие три знаци е одлично време за љубов, почнувајќи од од 21-ви јули. Венера е планета на љубовта и убавината. Венера ни носи задоволство, хармонија во нашите односи и нè инспирира да ја бараме убавината. Девицата е знак кој најмногу се поврзува со перфекционизам и …

Венера во Девица: Поволна љубовна атмосфера за три хороскопски знаци Read More »