• Веља Невоља

Слобода за осомничените за убиства: Четворица од соработниците на Веља Невоља излегуваат од притвор

На четворица обвинети од криминалната група на Вељко Беливук и Марко Миљковиќ денеска Апелациониот суд во Белград им го укина притворот и му наложи на првостепениот суд повторно да одлучи за нивниот притвор. Станува збор за обвинетите Владо Георгиев, Жељко Коџиќ, Слаѓана Секулиќ и Никола Стефановиќ за кои Специјалниот суд повторно ќе треба да го …

Слобода за осомничените за убиства: Четворица од соработниците на Веља Невоља излегуваат од притвор Read More »