• вегани

Познати вегани: Еве кои ѕвезди не претпочитаат месо и храна од животинско потекло

Се поголем број луѓе се одлучуваат за исхраната која не вклучува храна од животинско потекло, а меѓу нив има и голем број на познати личности. Овие ѕвезди, од етички, здравствени или еколошки причини, одлучиле да го елиминираат месото и храната од животинско потекло од својот живот и јавно зборуваат зошто се одлучиле за вегански начин …

Познати вегани: Еве кои ѕвезди не претпочитаат месо и храна од животинско потекло Read More »