• вашите

Вашите патики имаат непријатен мирис? Еве што треба да додадете додека ги перете!

Непријатен мирис на патиките! Ако патиките или чевлите ги носите секојдневно, голема е можноста тие да почнат да мирисаат непријатно! Во тој случај погледнете што треба да додадете за време на перењето! За да исчистите патики и да се ослободите од непријатните мириси, пробајте го овој едноставен метод. Комбинацијата на пот и топлина е совршена …

Вашите патики имаат непријатен мирис? Еве што треба да додадете додека ги перете! Read More »