• Утрински брифинг

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Илиевски: На Македонија ѝ е потребна активна и современа дипломатија

Советот на амбасадори е асоцијација на поранешни амбасадори, но има и актуелни дипломати коишто сѐ уште функционираат во редовен работен однос. Советот исклучително сериозно ја мониторирира ситуацијата и со нашата дипломатија и меѓународната политика во целина. Советот по сите клучни прашања, па дури и во економијата, културата и развојната политика во Македонија се обидува да …

УТРИНСКИ БРИФИНГ | Илиевски: На Македонија ѝ е потребна активна и современа дипломатија Read More »