• централен

Централниот регистар ќе работи до 20 часот за прием на годишните сметки

Централниот регистар информира дека на 27, 28 и 29 февруари и на 16 март годинава ќе врши прием на годишни сметки и финансиски извештаи за 2019 година од 08:00 до 20:00 часот. Во соопштението наведуваат дека микро и мали субјекти,  што нема да достават годишна сметка во хартиена форма во законскиот рок, ќе имаат можност …

Централниот регистар ќе работи до 20 часот за прием на годишните сметки Read More »