• цементарница

УСЈЕ: Резултатите од вонредната контрола докажаа дека работиме според највисоките стандарди

Цементарница УСЈЕ денеска преку соопштение посочува дека резултатите од вонредната контрола на алтернативното гориво за потребите на компанијата уште еднаш докажале дека работат според највисоките европски и домашни стандарди и дека употребуваат гориво кое е еколошки безбедно. -Потврдата од независната лабораторија од Естонија, исто така, покажа дека сите спротивни тврдења искажани во јавноста се комплетно …

УСЈЕ: Резултатите од вонредната контрола докажаа дека работиме според највисоките стандарди Read More »