Врвни филмски трилогии

Да се сними врвен филм не е воопшто лесно, а да се сними цела трилогија која ќе биде извонредна, скоро е невозможна мисија. На неколкумина мајстори на седмата уметност тоа им пошло од рака. Во продолжение ќе се присетиме на некои од најдобрите и најуспешни филмски трилогии. Кум Оваа трилогија инспирирана од книгата со исто …

Врвни филмски трилогии Read More »