• триесет

Центро Унион прослави јубилеј: 30 години трговија за најдобрите

Една од најстарите македонски фирми, Центро Унион, синоќа во хотел Мериот во Скопје, прослави 30 години постоење. Центро Унион е приказна за македонски семеен бизнис, родното место на брендот FAVORIT и компанија зад која што се кријат безброј достигнувања. Иако компанијата има постигнато глобални успеси, нејзините основачи ги краси скромност и дисциплина, без кои што …

Центро Унион прослави јубилеј: 30 години трговија за најдобрите Read More »