• трибина

Трибина „Патот до независноста“: Од сенките на федерацијата и на Милошевиќ нѐ извлече европската заедница

Во тој турбулентен период на глобалната и регионалната политичка сцена, било очекувано настаните да бидат проследени со немири и вооружени конфликти, но оти во земјава таквите воени судири биле избегнати, кажа премиерот Зоран Заев на трибината „Патот до независноста“ што на негова иницијатива денеска се одржа во Владата по повод 30-годишнината од независноста. -Нашата земја …

Трибина „Патот до независноста“: Од сенките на федерацијата и на Милошевиќ нѐ извлече европската заедница Read More »