• три

Книжевни препораки на летниот фестивал на книгата на „Три“

Издавачкиот центар „Три“ во рамките на летниот книжевен фестивал претстави повеќе книжевни новитети и препораки за читање. За сите што сакаат лето за уживање, но полно со емоции и длабоки приказни, тоа се новите ексклузивни наслови од Брит Бенет и Кристи Лефтери – „Половината што ми недостига“ и „Пчеларот од Алепо“, како и две нови …

Книжевни препораки на летниот фестивал на книгата на „Три“ Read More »