• трезор

Апелација ја укина првостепената пресуда за Мијалков и уште тројца обвинети за „Трезор”

Апелациониот суд Скопје донесе решение со кое ги уважи жалбите на обвинетите во случајот „Трезор”, изјавени преку нивните бранители, со што ја укина првостепената пресуда и предметот го врати на повторно постапување и одлучување пред Основниот кривичен суд Скопје. Апелациониот суд Скопје известува дека, постапувајќи по кривичниот предмет КОКЖ-100/21, во јавноста познат како „Трезор”, по …

Апелација ја укина првостепената пресуда за Мијалков и уште тројца обвинети за „Трезор” Read More »