• тревога

Пендаровски нареди да се прогласи тревога на целокупниот состав на Армијата

Вечерва на предлог на Генералштабот на Армијата, а по анализа на состојбите наредив да се прогласи тревога на целокупниот состав на Армијата за справување со елементарни непогоди, сподели претседателот Стево Пендаровски на социјалните мрежи. Ова, како што посочува, е донесено со цел да може во координирана акција со сите институции целокупниот состав на Армијата да …

Пендаровски нареди да се прогласи тревога на целокупниот состав на Армијата Read More »