• трчај бе

ФОТО: ТРЧАЈ БЕ голема атлетска приказна со два нови македонски рекорди и балканско првенство во полумаратон

Над илјада учесници и многу публика распоредена на улиците низ Битола, викендов приредија атлетски спектакл во Битола. Организаторите на третото издание на ТРЧАЈ БЕ и покрај ограничувањата со протоколите наметнати од здравствената криза, одговорија успешно на предизвикот да организираат Балканско првенство во полумаратон и пратечки две трки на 5.000 и 10.000 метри, покажувајќи дека со …

ФОТО: ТРЧАЈ БЕ голема атлетска приказна со два нови македонски рекорди и балканско првенство во полумаратон Read More »