• Траги

Кој го обучувал  Беливук да касапи луѓe и да ги крие трагите на криминал?

Криминалната група ги товари Вељко Беливук и Марко Миjковиќ за пет монструозни убиства, кои се детално опишани во обвинението поднесено против нив. Еден од обвинетите, Бојан Хрватин, пред обвинителот ги призна злосторствата на групата и го опиша начинот на кој членовите на кланот Беливук-Миjковиќ ги касапеле телата на жртвите и ги криеле  трагите. Тоа се …

Кој го обучувал  Беливук да касапи луѓe и да ги крие трагите на криминал? Read More »