• том дејли

ВИДЕО: Oлимпискиот шампион Дејли си плете торбичка за својот златен медал

За време на телевизискиот пренос на женски синхронизирани скокови во вода, камерата го фати Том Дејли на трибините како плете торбичка за неговиот олимписки златен медал. Иако ова ги изненади многу гледачи, вреди да се додаде дека британскиот олимпиец веќе беше познат по својата љубов кон плетењето и капчењето. Пред неколку дена Дејли освои златен …

ВИДЕО: Oлимпискиот шампион Дејли си плете торбичка за својот златен медал Read More »