• тел

Телата на таткото и ќерката кои се удавија во Рио Гранде се враќаат во Салвадор

Телата на таткото и ќерката кои се удавија во реката Рио Гранде во обид да стигнат до територијата на САД, ќе бидат вратени во нивната држава, Салвадор, каде што ќе бидат погребани. Како што пренесува Си-Ен-Ен, фотографијата на која се Оскар Алберт Мартинес и 23-месечната Енџи Валери Мартинес во прегратка со лицата во матна вода …

Телата на таткото и ќерката кои се удавија во Рио Гранде се враќаат во Салвадор Read More »