ФОТО | Со години ги злоупотребувал: Три ќерки брутално го убија таткото силувач

Таткото од Русија, кој беше убиен од трите ќерки, формално е означен како педофил кој сексуално ги злоупотребувал своите биолошки деца. Михаил Качутурјан (57) беше избоден до смрт со нож во 2018 година, а неговите три ќерки се обвинети за убиство. Кристина, Ангелина и Марија, кои тогаш имаа 19, 18 и 17 години, признаа дека …

ФОТО | Со години ги злоупотребувал: Три ќерки брутално го убија таткото силувач Read More »