• тајна

Принцезата Дијана имала резервна тајна венчаница, но што се случило со неа?

Модната дизајнерка која ја потпишува познатата венчаница во која лејди Дијана Спенсер се омажи за принцот Чарлс од Велс откри дека паралелно постојано работела и на уште еден модел… Како што објасни Елизабет Емануел, резервната тајна венчаница морала да биде подготвена во случај нешто да и се случи на првата, односно венчаницата која денес целиот …

Принцезата Дијана имала резервна тајна венчаница, но што се случило со неа? Read More »