• сведоштво

ОБНОВЕНО Пожарот може да бил предизвикан од дефибрилатор со кој лекарите се обиделе да реанимираат девојче

Тетовчанка, чиј татко се лекувал од ковид во модуларната болница во Тетово, вели дека пожарот најверојатно настанал откако лекарите во соседната соба со дефибрилатор се обидувале да реанимираат девојче, кое било на умирање. Во моментот на интервенцијата, вели тетовчанката, слушнала повици дека во соседната соба мора да се анимира девојчето, лекарите и сестрите биле растрчани, …

ОБНОВЕНО Пожарот може да бил предизвикан од дефибрилатор со кој лекарите се обиделе да реанимираат девојче Read More »