• судска медицина

Телата на жртвите во страотниот пожар уште не се предадени на семејствата, на Судска медицина интензивно се работи

Телата на починатите кои загинаа во страотниот пожар кој ја зафати модуларната болница во Тетово, се уште не им се предадени на семејствата, информира за „Слободен печат“ директорот на Институтот за судска медицина, доктор Александар Станков. Станков посочи дека обдукциите се завршени, но има уште работа. -Обдукциите се завршени но има уште работа. Ниеден од …

Телата на жртвите во страотниот пожар уште не се предадени на семејствата, на Судска медицина интензивно се работи Read More »