• стрес

Приказна која отрезнува: ИТ-експерт со свршеницата го напуштиле Белград и заминалe на село

Само ќе се спакуваш еден ден, ќе оставаш сѐ и одиш да чуваш овци. Таквото сценарио е потсвесна желба на многу жители на градот, кои се изморени од метежот, стресот и загадувањето. Дамјан и неговата свршеница Добрила го направија токму тоа – го напуштија Белград и се преселија во зафрленото село Доброселица на падините на …

Приказна која отрезнува: ИТ-експерт со свршеницата го напуштиле Белград и заминалe на село Read More »