• стево

Пендаровски: Банките треба да имаат свои редарски служби

Претседателот Стево Пендаровски на денешната прес-конференција наведе дека во рамки на Централниот кризен штаб се размислува сите банки и сите приватни стопански субјекти да бидат задолжени од своите вработени да ја организираат редарската служба, нагласувајќи дека е недозволиво таа работа да ја извршуваат Армијата и полицијата. На прашањето, дали како врховен командат ќе ја повлечете …

Пендаровски: Банките треба да имаат свои редарски служби Read More »