• Стефанос Циципас

Циципас со скандалозна изјава поради паузите за тоалет

Многу бура предизвикуваа паузите на грчкиот тенисер Стефанос Циципас до тоалетот за време на турнирите годинава. Циципас беше јавно критикуван, а публиката се жалеше секој пат кога остануваше малку подолго за време на паузата помеѓу сетовите. Гркот веќе неколку пати зборуваше за ваквите ситуации, истакна дека не мами и дека прави прави ништо што е …

Циципас со скандалозна изјава поради паузите за тоалет Read More »