• статус

Д-р Кунгуловски: Не дозволувајте лоши информации, инает или неукост да доведат до семејни трагедии, сите поминуваме низ колективна траума

Не дозволувајте лоши информации, инает или неукост да доведат до семејни трагедии.Со пандемијава сите живееме и преживуваме низ колективна траума, порача доктор Горан Кунгуловски на својот фејсбук профил. -Со пандемијава сите живееме и преживуваме низ колективна траума. Постојат рестриктивни мерки што може да ја забават пандемијата. Вакцините се единствената алатка којашто може да проба да …

Д-р Кунгуловски: Не дозволувајте лоши информации, инает или неукост да доведат до семејни трагедии, сите поминуваме низ колективна траума Read More »