Млад српски фудбалер од Лесковац загина на Охридското езеро

Никола Стевановиќ Коле (26) од селото Доње Крајинце кај Лесковац, по кобен скок од карпа, не се разбуди од кома. Во Скопје се бореше 12 дена за живот, по што им подлегна на повредите. Српскиот фудбалер, пред почетокот на сезоната, тој одмораше со пријателите на Охридското езеро. Во еден момент, тој скокна од карпа во …

Млад српски фудбалер од Лесковац загина на Охридското езеро Read More »