Список на симптоми: Лекари откриваат кои се најчестите знаци дека сте прележале ковид-19

Британскиот државен завод за статистика го објави списокот на најчести симптоми што се појавуваат по прележувањето на болеста ковид-19, но и не исчезнуваат толку брзо. Често се зборува за коронавирусот на начин или сте болни или не сте, дали сте биле болни и сте оздравеле. Но, постои и средина во целата приказна – се проценува …

Список на симптоми: Лекари откриваат кои се најчестите знаци дека сте прележале ковид-19 Read More »