Хрватска болница со фасцинантни резултати во третманот на најтешките форми на рак

Кога часовникот ќе отчука 8 часот, советот во специјалната болница „Радиохирургија Загреб“ започнува со работа. На масата седат истакнати хирурзи, онколози, физичари, радио-онколози, сите луѓе кои постигнале извонредни достигнувања во својата професија, пишува „Слободна Далмација“. Меѓу нив се проф. д-р сц. Леонардо Патрљ, д-р специјалист хирург, субспецијалист по дигестивна и онколошка хирургија, член на Американската …

Хрватска болница со фасцинантни резултати во третманот на најтешките форми на рак Read More »