• совети

ВИДЕО | Д-р Митов: Заборавете на трендовите, сите успешни диети во својата основа имаат иста формула

Денес, на наша голема чест, д-р Александар Митов гостуваше во рамки на утринската емиција на Слободна.тв – „Утрински Брифинг“ разговараше за процесот на слабеење, диетите и трендовите за исхрана. „Од здравствена гледна точка станува збор за сериозен проблем кој опфаќа милиони и милиони население. Честопати се смета дека решението е само човек да стигне до …

ВИДЕО | Д-р Митов: Заборавете на трендовите, сите успешни диети во својата основа имаат иста формула Read More »