• софи тарнер

ФОТО: Ѕвезди кои се венчале во нивните 20-ти години

Да се најде љубов е тешко, а за славните, понекогаш е уште потешко со оглед на тоа што постојано се наоѓаат во центар на внимание. Иако се чини дека некои познати личности веруваат дека ако си ја најдете сродната душа, треба да ѝ се посветите. Ако ги погледнете најславните познати личности на денешницата ќе забележите …

ФОТО: Ѕвезди кои се венчале во нивните 20-ти години Read More »