• слободен печат

Македонија испорачува пратки за Израел и за Палестина- војната не го прекина поштенскиот сообраќај

И покрај воените дејства, Македонска пошта не ги прекинала испораките на пратките за Израел и за Палестина. Од оваа институција за „Слободен печат“ истакнуваат дека нашите пратки се испорачуваат преку транзитни центри, од кои немаат одлука за престанок. Во меѓувреме, Пошта на Бугарија соопшти дека ги стопирале поштенските пратки за Палестина, откако добиле информација од …

Македонија испорачува пратки за Израел и за Палестина- војната не го прекина поштенскиот сообраќај Read More »