• скопско лето

Концертот „Вода“ ќе го затвори 42. „Скопско лето“

Манифестацијата „Скопско лето“ со своето 42. издание ќе биде затворена на 30 јули со концертот насловен „Вода“ на Давор Јордановски и неговиот бенд. Концертот ќе се одржи во Куршумли-ан, со почеток во 21 часот. Музиката на „Вода“ е вешто изработен спој на заводливи балкански мелодии со џез, фанк, класични и рок стилови. Изведувачи на концертот …

Концертот „Вода“ ќе го затвори 42. „Скопско лето“ Read More »