• Скандал

Се расплеткува скандалот со извидниците: Одземен телефон поради вештачење, постојат ли експлицитни снимки?

„Слободен печат“ од свои доброупатени извори во истрагата дознава дека од претставник на извидничкиот одбор одземен бил телефон за вештачење откако повеќе родители во полициска станица пријавиле дека нивните деца на извидничкиот камп учествувале во несоодветни активности меѓу кои соблекување на облеката пресликување на оттисоци од половите органи на xамер и доделување на награда за …

Се расплеткува скандалот со извидниците: Одземен телефон поради вештачење, постојат ли експлицитни снимки? Read More »