• сјај

ФОТО | Обувки број 1 за пролет-лето 2021 година: Седумдесеттите години во нивниот најубав сјај!

Кога станува збор за овој модел, средината не постои… Во седумдесеттите години од минатиот век,  кломпите беа апсолутен хит, а нивната популарност се прошири и на добар дел од 80-тите години, за потоа да паднат во заборав. Нивното враќање на модната сцена оваа година се должи пред се на луксузните дизајнерски куќи, кои ги вметнаа во нивните колекции за потоплите денови. …

ФОТО | Обувки број 1 за пролет-лето 2021 година: Седумдесеттите години во нивниот најубав сјај! Read More »