• штипско

Активни пожари во Малешевијата, Штипско, Скопско, Прилепско, Велешко, Тетовско и Куманиовско

Според податоците на Центарот за управување со кризи, до 13 часот на територијата на државата се активни дестина пожари со разлилчен итензитет и тоа кај месноста Бајаз Тепе, кај селата Нов Истевник, Разловци, Драгоево, Топлица и Романовце, на потегот меѓу селата Раовиќ и Буковиќ, меѓу селото Дивље и месноста Крушје, кај селата Дрен и Смолани, …

Активни пожари во Малешевијата, Штипско, Скопско, Прилепско, Велешко, Тетовско и Куманиовско Read More »