ФОТО | Штипската бајка на Јадранка: Цвеќињата му даваат живот на мојот живот!

Во овој врнежлив период, ви носиме сончеви вести од Штип, од дворот на госпоѓа Јадранка Лепиткова Стаменкова, која по професија е домаќинка. Вели дека не работи од здравствени причини. Но, затоа оваа цветна дама се грижи и за дворот и за сè околу куќата. – Задоволство наоѓам токму во дворчето. Меѓудругото, се грижам и за …

ФОТО | Штипската бајка на Јадранка: Цвеќињата му даваат живот на мојот живот! Read More »