• шпански

Одложено судењето за ,,Шпански скали”

Денешното рочиште за судскиот предмет ,,Шпански скали” се одложи заради изолација на еден од обвинетите. Следното рочиште за овој случај е закажено на 6 април. Како застапник на обвинението во овој случај е јавната обвинителка Ивана Трајчева, а судењето го води судијата Владимир Туфегџиќ. Во случајот „Шпански скали”, освен поранешниот министер за транспорт и врски …

Одложено судењето за ,,Шпански скали” Read More »