• шопска

Брускети со шопска салата: Лесна ужинка по богатиот празничен ручек

По богатиот празничен ручек ви предлагаме вечерата да биде полесна, а притоа да не ви одземе  многу време при подговката. Една од омилените салати, популарната шопска, сигурно и овој пат се најде на вашата празнична трпеза. Со остатокот од салата пригответе лесна ужинка, вкусни крцкави брускети со шопска, а преостанатите јајца и месо оставете ги …

Брускети со шопска салата: Лесна ужинка по богатиот празничен ручек Read More »